
Viite: 46595
Art de la Cuisine Teepurkki
Tyylikäs ja ajaton pyöreä teepurkki Art de la Cuisine teen säilyttämiseen. teepurkki on kohokuvioitu teen valmistamisen symboleille. Halkaisija 90 mm ja korkeus noin 110 mm.
Keltainen tee Yellow Buds on maailman harvinaisimpia teelaatuja. Keltaisen teen tuotanto on vain joitakin satoja kiloja.
Maalis-huhtikuun taitteessa kerätään käsin valkoiset nuput. Nuppujen fermentoituminen estetään lämpökäsittelyllä ja pimeydellä ja hapettomalla tilalla. Käsittelyn jälkeen kosteutta on jäljellä noin 30%. Nuput siirretään viileään ja peitetään kankaalla jolloin ne fermentoituvat, käsittely kestää jopa 48 tuntia. Tänä aikana nuput muuttuvat keltaisiksi teessä olevien fenolien vaikutuksesta. Haudutettu keltainen tee on meripihkan värinen. Maku on omintakeisen aromaattinen mutta melko mieto. Keltaisen teen bouguet on houkutteleva ja miellyttävä.
Haudutusaika 1-3 minuuttia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.
Viite: 46595
Tyylikäs ja ajaton pyöreä teepurkki Art de la Cuisine teen säilyttämiseen. teepurkki on kohokuvioitu teen valmistamisen symboleille. Halkaisija 90 mm ja korkeus noin 110 mm.
Viite: 5079921
Tuotemerkki: Ortus Tee ja kahvi
Rooibos Africa on raikkaan hedelmäinen sekoitus mangoa, appelsiinia, maracujaa sekä auringonkukan terälehtiä ja parasta Rooibos Super Gradea. Rooibos Africa on kesän ja kevään varma valinta. Sopii juotavaksi sekä kuumana että jääteenä.Haudutusaika 4-8 minuuttia, veden lämpötila 100 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.
Viite: 98775
Tuotemerkki: Ortus Tee ja kahvi
India Monsooned Malabar AA Aspinwall on melko erilainen Arabica kahvi. Kahvissa tuntuu setripuu ja tupakka. Kahvin hapokkuus on lähes olematon. Kahvin suuntuntuma on erittäin aromikas ja melko raskas, toisaalta erittäin vähäinen hapokkuus keventää nautintoa. Papu on kooltan melko suuri ja väriltään vaalean kellertävä. Kahvi on satokauden 2019 kahvia ja se...
Viite: 98203
Tuotemerkki: Ortus Tee ja kahvi
Konjakkitryffeli on laadukas keskipaahtoinen maustekahvi. Makuna kahvissa on tryffelillä maustettu konjakki. Aineosina on paahdettu kahvi, luontainen ja luontaisenkaltaiset aromit,kuten konjakki-, tryffeli-, ja toffeearomi.Kahvin valmistus oman maun mukaan. Suositeltava suhde on puolet maustekahvia ja puolet maustamatonta haluamaasi kahvia. Maustekahvin...
Viite: 2057185
Tuotemerkki: Ortus Tee ja kahvi
Vihreä lakka eli hilla eli suomuurain tee on vihreää Sencha ja Chun Mee teetä sekä tyrnimarjoja, karhunvatukkaa, auringonkukkaa, kehäkukkaa, ruiskaunokkia, jauhettua pakastekuivattua suomalaista lakkaa, ja saflorin kukkaa. Haudutusaika 2-3 minuuttia, veden lämpötila 70-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.
Viite: 2060014
Tuotemerkki: Ortus Tee ja kahvi
China Sencha on laadukas suurilehtinen kiinalainen luomu Sencha tee. Melko mieto ja maultaan pehmeä tee. Haudutettu tee on melko tumma keltaisen vihreä juoma.Haudutusaika 1-3 minuuttia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.
Viite: 41435
Tuotemerkki: Cha cult
Teräksinen kauha teen annosteluun, pituus 17 cm. Kauhalla noin 30-50 g teetä.
Viite: 1007541
Tuotemerkki: Ortus Tee ja kahvi
Musta rommin makuinen tee, intialainen Assam ja Ceylon tee sekoitus sekä aito rommi aromi.Haudutusaika 3-5 minuuttia, veden lämpötila 95-100 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.
Keltainen tee Yellow Buds on maailman harvinaisimpia teelaatuja. Keltaisen teen tuotanto on vain joitakin satoja kiloja.
Maalis-huhtikuun taitteessa kerätään käsin valkoiset nuput. Nuppujen fermentoituminen estetään lämpökäsittelyllä ja pimeydellä ja hapettomalla tilalla. Käsittelyn jälkeen kosteutta on jäljellä noin 30%. Nuput siirretään viileään ja peitetään kankaalla jolloin ne fermentoituvat, käsittely kestää jopa 48 tuntia. Tänä aikana nuput muuttuvat keltaisiksi teessä olevien fenolien vaikutuksesta. Haudutettu keltainen tee on meripihkan värinen. Maku on omintakeisen aromaattinen mutta melko mieto. Keltaisen teen bouguet on houkutteleva ja miellyttävä.
Haudutusaika 1-3 minuuttia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.