Japan Tamrayokucha luomu vihreä tee tuotetaan Kyushun saarella Miyazakin Prefektuurissa. Harvinaista luomu Tamrayokuchaa tuotetaan vuosittain vain pieniä määriä.
Teen nimi tulee sanoista tama= jalokivi ryoku= vihreä ja cha =tee. Tee on väriltään keskivihreää ja muistuttaa malliltaan vähän karkeaa Chun Meeta, jonka sanotaan muistuttavan naisen kulmakarvaa. Tuoksu on hedelmäisen ruohoinen, jossa aistii häivähdyksen limeä. Haudutettu tee on maultaan moninainen: pehmeä, lievästi pähkinäinen ja tuo pienen pinaatin häivähdyksen jälkimakuun.
Tamrayokuchan miellyttävä ja helppo maku suosii myös vihreän teen uusia käyttäjiä tutustumaan vihreän teen laajaan tarjontaan.
Haudutusaika 1-3 minuuttia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.